Funksjonsprinsipp og anvendelse av en lukket-sløyfe-trinnmotor

Trinnmotor med lukket sløyfe er en intelligent drivenhet med høypresisjonsposisjonerings- og kontrollfunksjoner, mye brukt i maskineri, automasjon og elektronisk utstyr. Dens arbeidsprinsipp er å overvåke rotorposisjonen i sanntid gjennom en intern koder og oppnå tilbakemelding med kontrollsystemet for å oppnå presis bevegelseskontroll og posisjonsposisjonering. Nærmere bestemt inkluderer arbeidsprinsippet til trinnmotoren med lukket sløyfe følgende viktige deler:

11HS12-0674D-PG27-E22-300

Motorstyring: Når en ekstern driver sender et styresignal til motoren, endrer motoren strømmen i henhold til signalet for å oppnå rotasjon.

Sanntidsovervåking og tilbakemelding: Den interne koderen overvåker rotorposisjonen i sanntid og sender denne informasjonen tilbake til kontrollsystemet.

Nøyaktig kontroll: Kontrollsystemet kontrollerer og posisjonerer motoren nøyaktig basert på koderinformasjonen for å oppnå bevegelseskontroll med høy presisjon.

Steppermotorer med lukket sløyfe er mye brukt i industriell automasjon, robotikk, kommunikasjonsutstyr, medisinsk utstyr og andre felt. For eksempel, innen industriell automatisering, er lukket-sløyfe-trinnmotorer mye brukt i høypresisjon, raske og pålitelige bevegelseskontrollsystemer som halvlederenheter, kretskortenheter, medisinske enheter, presisjonsinstrumenter, etc. Innen robotikk brukes steppermotorer med lukket sløyfe i robotarmer, sakser, laserskjæremaskiner, 3D-printere og andre enheter for å oppnå høypresisjons bevegelseskontroll av roboter. I tillegg spiller trinnmotorer med lukket sløyfe også en viktig rolle i å forbedre ytelsen og sikkerheten til enheter innen kommunikasjonsutstyr og medisinsk utstyr.

17HS08-1004D-E1000

Oppsummert oppnår trinnmotoren med lukket sløyfe høy presisjon og høystabil bevegelseskontroll gjennom sin unike tilbakemeldingsmekanisme med lukket sløyfe, og er mye brukt i ulike felt som krever presis posisjons- og bevegelseskontroll.

Relaterte artikler: https://www.nitrnd.com/blogs/180220/Grundkenntnisse-zu-linearen-Schrittmotoren


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.