Rollen til girede trinnmotorer i roboter

Rollen til girede trinnmotorer i roboter er å sikre presis posisjons- og hastighetskontroll samtidig som effektiviteten og stabiliteten til roboten forbedres. Girede trinnmotorer kombinerer den nøyaktige kontrollen av trinnmotorer og den dreiemomentforsterkende funksjonen til reduksjonsmotorer, noe som gjør at roboter kan yte godt i ulike applikasjonsscenarier.

17HS19-1684S-PG51

Funksjoner til trinnmotor med girkasse:

Nøyaktig kontroll: Hver gang trinnmotoren mottar et elektrisk pulssignal, roterer rotoren nøyaktig i en fast vinkel, og oppnår posisjonskontroll med høy presisjon.

Momentøkende effekt: Reduksjonsmotoren øker dreiemomentet gjennom retardasjon, slik at motoren fortsatt kan gi tilstrekkelig dreiemoment selv ved lave hastigheter, noe som er egnet for bruksscenarier som krever stor dreiemomenteffekt.

Effektiv og stabil: Den kombinerer den nøyaktige kontrollen av trinnmotorer og den dreiemomentøkende funksjonen til reduksjonsmotorer for å forbedre arbeidseffektiviteten og stabiliteten til roboten.

8HS15-0604S-PG64

Anvendelseseksempler på girede trinnmotorer i roboter:

Industriroboter: Under håndtering, lasting og lossing, klipping og folding av paneler, gir trinnmotorer med gir presis posisjons- og hastighetskontroll, og sikrer robotens fleksibilitet og effektivitet.

Tjenesteroboter: På områder som utdanning, kommunikasjon, gjestfrihet og sikkerhet, gir girede trinnmotorer roboter i stand til å utføre ulike oppgaver som autonom navigasjon, objekthåndtering, etc.

Presisjonsinstrumenter: I presisjonskontrollapplikasjoner som 3D-utskrift og CNC-maskinverktøy, gir trinnmotorer for gir høy presisjon posisjons- og hastighetskontroll, og sikrer stabiliteten og påliteligheten til utstyret.

Relaterte artikler: https://clickandconnectclubs.com/index.php?do=/public/blog/view/id_122043/title_Haufige-Probleme-und-Losungen-fur/


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.