En kort diskusjon om NEMA 23 trinnmotor

Trinnmotoren er en aktuator som konverterer en elektrisk impuls til en vinkelforskyvning. Dens arbeidsprinsipp er å bruke en elektronisk krets for å konvertere likestrøm til en flerfaset tidssekvenskontrollstrøm for tidsdelingsstrømforsyningen, og levere strøm til trinnmotoren gjennom denne strømmen for å få den til å fungere normalt. Trinnmotoren betjenes av kontrolleren (trinnpulsgenerator), driveren (ringfordeler + effektforsterker), som består av et drivkontrollsystem. Derfor krever bruk av trinnmotorer mye kompetanse innen mekanikk, motorer, elektronikk og datamaskiner.

ESS23-10

Når det gjelder struktur, kan trinnmotorer deles inn i reaktive trinnmotorer, permanent magnet trinnmotorer og hybride trinnmotorer. Egenskapene til reaktiv trinnmotor er enkel struktur, lav pris, liten trinnvinkel, men dårlig dynamisk ytelse, lav effektivitet, varmeutvikling og pålitelighet er vanskelig å garantere. Egenskapene til permanent magnet-trinnmotor er god dynamisk ytelse og stort utgangsmoment, men lav nøyaktighet og stor trinnvinkel. Hybride trinnmotorer kombinerer fordelene med reaktive og permanente magnettyper. Den har stort utgangsmoment, god dynamisk ytelse og liten trinnvinkel, men har en kompleks struktur og relativt høye kostnader.

NEMA 23 trinnmotor er en av dem. Dens grunnleggende trinnvinkel er 1,8°. 6 wire stepper motorer og 8 wire stepper motorer kan tilpasses i henhold til kundens krav. Installasjonsdimensjonene og ytelsesparametrene til denne motoren er oppført i relevante dokumenter. Den tilbyr høy ytelse, lav støy og er egnet for bruksscenarier som krever presis vinkelkontroll.

23HS22-2804S

Generelt, som en vanlig aktuator, har NEMA 23 trinnmotor et bredt spekter av bruksområder i områder som krever presis posisjonskontroll. Å velge riktig trinnmotortype og konfigurasjon er avgjørende for å sikre systemytelse. Derfor er det nøkkelen til å bruke denne typen motorer å forstå og mestre driftsprinsippene og valgmetodene til trinnmotorer.

Relaterte artikler: https://raovat49.com/s/regeln-zur-schrittmotorsteuerung-5476010


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.