Metoder for å løse problemet med oppvarming av planetgirmotorer

Blant mikrogirmotorer har planetgirmotorer høyt teknisk innhold. Mikroplanetgirmotorer er ikke bare preget av plassbesparelse, pålitelighet og holdbarhet og høy overbelastningskapasitet, men har også lavt energiforbruk, utmerket ytelse og lav vibrasjon og støy. Med fordelen av høy effektivitet er planetgirreduksjonsenhetene presisjonskonstruert for å forbedre posisjoneringsnøyaktigheten. Ved bruk av planetgirmotorer oppstår ofte problemet med planetgiroppvarming. Hvordan kan dette problemet løses?

17HS15-1684S-HG5

1.Når mikroplanetgirmotoren går over lang tid, er temperaturen på planetgiret relativt høy. Spesielt hvis inngangshastigheten til mikromotoren er for høy, vil varmen bli høyere og høyere. I tillegg, hvis belastningen på planetgirmotoren er større enn nominell belastning, vil det resultere i tett grep, økt friksjon, overbelastning og økt varmeutvikling. Derfor må den mikrogirede motoren ikke drives utover den nominelle belastningen.

2. Feil hastighetsinntasting av den indre strukturen til planetgirmotoren vil også føre til at girmotoren varmes opp. Studier har vist at ulike støy- og varmenivåer oppstår når samme mikromotor er utstyrt med planetgirmotorer med ulike reduksjonsforhold. Ifølge undersøkelser og analyser er varmeutviklingen mer alvorlig. Det primære solhjulet ved inngangsenden av planetgirmotoren er større. Solgiret bremses og planetgiret akselereres, men varmen er større. Derfor er det nødvendig å bruke en reduksjonsanordning med et passende reduksjonsforhold, som effektivt kan forhindre generering av store mengder varme.

17HS19-1684S-PG5

De vanligste oppvarmingsfenomenene i mikroplanetgirmotorer er de to nevnt ovenfor. Generelt er varmeutvikling i små produkter som mikrogirmotorer ikke så alvorlig som i store motorer.

Relaterte artikler: https://mike25.tenkomori.tv/e478407.html


Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.